Kalender 2017 blandad

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

25:e december 

Dagens bonus whisky är en Srathmill

butelgerad för Whisky Broker

22 years

hogshead 2696

1990-2012

51,9%

 

 

Tackar för denna gång hoppas att du uppskattat årets kalender.
Kommer även 2018 ha en lyx och en blandad kalender
för att säkerställa att du får din, skicka ett mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och förhandsboka (35 första på respektive kalender får avnjuta dom 25 unika utgåvorna).
Du som har problem med länken skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Tomten

 

För att få tiden att gå nu i mellandagarna föreslår jag att baka tillsammans med era nära och kära.

 

Ingredienser

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
Nötter
2 liter whisky

Gör så här:
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilietermått och drick.
Upprepa.

Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, tillsätt 1 msk socker och vispa.

Kolla om whiskyn fortfarande är god , drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt.

Schätt på elvischpen igen
Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.

Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt, De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.

Schila citronsaften, lägg till en mat...sched...och schå socker, eller nåt.
Va fan...

Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret och...schå kolla schen whischkyn...

Gå å lägg dej....vem fan schänner för å äta en j*a fruktkaka i alla fall...?

Hick hick...